måndag 22 februari 2010

Ärligt är härligt

Imorgon ska jag börja ringa alla arbetsplatser jag sökt jobb på. Ett ställe jag skickade ansökan till var SR Radio Metropol. Lite underligt kanske, med tanke på att jag aldrig lyssnat på kanalen. Jag länkade till min blogg i ansökan också, eftersom den har ett så bildande innehåll. Det är jag och Carl Bildt liksom. Dessutom är jag så brutalt ärlig här, och det är ju bra.

Nej, skämt å sido : ). Jag har redan gett upp Metropol och det gör verkligen ingenting. När jag lyssnade på kanalen kom jag fram till att det inte var min grej ändå. Jag är inget större fan av hiphop, soul och r'n'b. Många av mina vänner vill gärna gå på jazzklubben Fashing. Där spelas mycket 60-talssoul. Jag tycker ofta att det är menlös musik. Den rör inte min själ precis.

Nej, jag fläskar hellre på med house, techno, rock'n'roll, konstjazz, klassisk musik och popmusik. Fast inte samtidigt, gudskelov. En blandad kompott, men den passar mig som handen i handsken : ). Mitt absoluta favoritband, all time, är The Smiths. Och min favoritkompositör är nog Chopin eller Satie. Jag tror inte de spelar någotdera på Radio Metropol. Fast det finns undantag i alla genrer, det måste jag medge.

Jag tror mer på P3 Nyheter eller något djuplodande socialrealistisk program. Speciellt det sista. Det hör till mitt intresseområde. Nu ska jag läsa feministisk teori, så att jag kan bekämpa det patriarkala samhället : ). Goodbye.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Feministisk teori", det är ju typ samhällsvetenskap.. för kvinnor! HAHAHAHAHAHAHA!

Sara sa...

Oj, nu blev jag provocerad. Eller kanske inte.